Niciun produs în coș.

Copyright și aspecte juridice

Website-ul oficial www.tarkovskiana.ro este principalul mijloc prin care Inițiativa Tarkovskiana în România informează publicul privind activitățile și deciziile sale, contribuind la creșterea transparenței, la consolidarea prestigiului său, precum și la educarea publicului interesat de domenii circumscrise sferei de competență a artei mondiale.

Punctul I

1.1. Informațiile oferite de Tarkovskiana prin intermediul website-ului și prin conturile sale pe platformele social-media sunt protejate împotriva atacurilor informatice. Totuși, recomandăm precauție în utilizarea informațiilor publicate în internet, deoarece acestea pot fi vulnerabile în fața unor atacuri informatice.

1.2. Tarkovskiana nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii suferite de o persoană ca urmare a unor decizii bazate pe informaţii publicate sau vehiculate prin internet. Tarkovskiana îşi rezervă dreptul de a opera modificări în website în orice moment şi fără preaviz.

1.3. Tarkovskiana este prezentă pe rețelele de socializare prin intermediul conturilor oficiale de Facebook. Conținutul publicat pe aceste platforme de comunicare online (texte, fotografii, videoclipuri etc.) poate fi redistribuit doar cu precizarea sursei.

1.4. Tarkovskiana nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate pe conturi de social media care nu aparțin ei și nici pentru eventualele probleme tehnice pe care le pot întâmpina platformele de Facebook etc.

Punctul II

1.1. Drepturile de autor asupra conţinutului propriu publicat pe website sau pe conturile social-media aparţin în totalitate Inițiativei Tarkovskiana în România.

1.2. Monogramele, logourile și elementele grafice distinctive prezentate pe website-ul Tarkovskiana și social media nu pot fi utilizate decât cu acordul scris al acesteia.

1.3. Reproducerea parțială sau integrală, multiplicarea prin orice mijloace și sub orice formă, punerea la dispoziție publică (print și online) în scopuri comerciale sau de altă natură, precum și alte fapte similar săvârșite fără permisiunea scrisă a Inițiativei Tarkovskiana asupra conținutului, reprezintă o încălcare a legislației cu privire la protecția proprietății intelectuale și se pedepsește penal sau civil, în conformitate cu legile în vigoare.

1.4. Redistribuirea conţinutului informațional, prin linkuri, este permisă numai cu indicarea sursei. În cazul alterării informației preluate din website, se vor deschide anchete și după caz se vor suporta toate consecințele în conformitate cu legile în vigoare. În cazul în care scopul preluării informațiilor îl constituie furnizarea unor servicii ascunse contra cost sau integrarea în documente destinate comercializării, autorii vor suporta după caz pedepse penale sau civile în conformitate cu legile în vigoare.

1.5. Inserarea de link-uri către website-ul Tarkovskiana în alte site-uri este permisă cu condiţia respectării contextului originar, respectiv prin deschiderea link-ului într-o fereastră nouă.

 

Data ultimei actualizări: 23.02.2023

Bine ai venit!

Conectează-te la contul tău

Creează un cont nou

Completează datele de mai jos pentru a te înregistra

Recuperați parola

Vă rugăm să introduceți numele de utilizator sau adresa de email pentru a vă reseta parola.

error:
Doriți să deblocați acest articol?
Total deblocări : 0
Sunteți sigur că doriți să anulați abonamentul?