Niciun produs în coș.

Condiții de utilizare

Tarkovskiana oferă servicii singulare și de abonament personalizat care permit tuturor utilizatorilor să acceseze filme și alte materiale („Conținut Tarkovskiana”) difuzate prin intermediul internetului pe diverse dispozitive de pe piață conectate la internet. Utilizarea serviciului nostru se supune prezentelor condiții de utilizare.

Conform prezentelor „Condiții de utilizare”, termenii „Serviciul Tarkovskiana”, „Serviciul nostru” sau „Serviciul” se referă la serviciul personalizat asigurat de Tarkovskiana pentru descoperirea și vizionarea conținutului Tarkovskiana, inclusiv toate caracteristicile, funcționalitățile, recomandările, recenziile, website-ul și interfețele utilizatorului precum și întregul conținut asociate cu serviciul nostru.

1. Serviciul singular și Abonamentul

1.1. Serviciul singular Tarkovskiana, „Bilet arhivă”, se aplică pe orice conținut din baza noastră de date. Acesta rămâne la libera alegere a fiecărui utilizator. Abonamentul Tarkovskiana este de 2 (două) tipuri: „Abonament lunar” și „Abonament anual”. Acestea rămân la libera alegere a fiecărui utilizator. Abonamentul Tarkovskiana se va prelungi automat până la reziliere. Pentru a folosi serviciile Tarkovskiana, aveți nevoie de acces la internet, de un dispozitiv compatibil (se recomandă instalarea browserelor Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera One, Microsoft Edge s.a. în limba română și actualizate la zi) și trebuie să ne furnizați una sau mai multe metode de plată. „Metoda de plată” înseamnă o metodă de plată actuală, valabilă și acceptată, care poate fi actualizată ocazional și care poate include plata prin intermediul contului pe care îl dețineți pe website-ul Tarkovskiana. Dacă nu anulați abonamentul înainte de data de facturare, ne autorizați să percepem tariful aferent abonamentului pentru perioada următoare de facturare prin metoda de plată selectată.

1.2. Puteți găsi detalii specifice legate de serviciul singular și abonamentele Tarkovskiana accesând website-ul la rubrica „Bilete și abonamente”.

2. Oferte promoționale

Putem oferi din când în când oferte promoționale speciale, planuri de abonament sau abonamente promoționale.

3. Facturare și Anulare

3.1. Tarifele aferente pentru serviciul singular și abonamentul Tarkovskiana vor fi percepute prin metoda de plată la ziua de plată precizată în „Profilul meu”, „Abonamentul meu” și „Sertarul cu bilete”. Durata perioadei de facturare depinde de tipul de abonament pe care îl alegeți în momentul înregistrării. În anumite situații, ziua de plată se poate schimba: de exemplu, dacă metoda de plată selectată nu a fost procesată cu succes, atunci când schimbi planul de abonament sau dacă abonamentul plătit nu are zi corespunzătoare celei în care termenul a început să curgă.

3.2. Pentru a folosi serviciul Tarkovskiana trebuie să furnizați una sau mai multe „metode de plată”. Ne autorizați să percepem tariful conform oricărei metode de plată asociate contului dvs. în cazul în care metoda principală de plată este refuzată sau nu mai este disponibilă pentru plata tarifului aferent abonamentului sau a serviciului singular. Sunteți responsabili pentru orice sume datorate. Dacă o plată nu este procesată cu succes, spre exemplu din cauza expirării, a fondurilor insuficiente sau din alte motive și dacă nu anulați contul, este posibil să vă suspendăm accesul la serviciul nostru până la perceperea tarifului conform metodei de plată valide.

3.3. Puteți actualiza metodele dvs. de plată accesând „Editează contul”, „Metoda mea de plată”.

3.4. Puteți să anulați abonamentul oricând, dar nu mai puteți să accesați serviciul după anulare implicit și în situația de a nu fi ajuns la finalul perioadei de facturare. Plățile nu sunt rambursabile și nu oferim rambursări sau credite pentru perioadele de abonament începute sau pentru conținut nevizionat. Pentru a anula abonamentul accesați „Profilul meu”, „Abonamentul meu”, „Anulează abonamentul” și urmați instrucțiunile de anulare. Dacă anulați abonamentul, contul dvs. de utilizator nu se va închide la finalul perioadei curente de facturare. Vă lăsăm dreptul de a vă întoarce pe platforma Tarkovskiana oricând doriți.

3.5. Puteți trece de la „Abonamentul lunar” la „Abonamentul anual” astfel: anulați „Abonamentul lunar” în ultima zi de facturare și apoi cumpărați „Abonamentul anual” din rubrica „Bilete și abonamente”.

3.6. Este posibil ca planurile de abonament și tarifele serviciilor noastre să se schimbe ocazional din diverse motive (curs valutar, servicii conexe etc.) Schimbarea acestora se face fără preaviz.

4. Serviciul Tarkovskiana

4.1. Trebuie să aveți minimum 16 ani pentru a deveni abonat al serviciului Tarkovskiana. Minorii pot utiliza serviciul doar sub supravegherea unui adult.

4.2. Serviciul Tarkovskiana și orice conținut vizualizat prin intermediul serviciului sunt pentru uz personal și necomercial, acestea neputând fi distribuite altor persoane din afara locuinței dvs. În timpul abonamentului dvs. Tarkovskiana vă acordă dreptul limitat neexclusiv și netransferabil de a accesa serviciul Tarkovskiana și a viziona conținutul Tarkovskiana. Cu excepția celor mai sus menționate, nu vi se va transfera niciun drept, titlu sau beneficiu. Sunteți de acord să nu folosiți serviciul pentru spectacole publice.

4.3. Puteți vizualiza și citi conținutul Tarkovskiana în primul rând în țara în care v-ați creat contul, dar neavând nicio restricție în alte locații geografice. Conținutul Tarkovskiana, prin conexiunea la internet, este disponibil în +190 țări. Numărul de dispozitive pe care puteți viziona simultan este nelimitat.

4.4. Serviciul Tarkovskiana și colecția de titluri sunt actualizate periodic. În plus, testăm permanent diverse aspecte ale serviciului nostru, inclusiv site-ul nostru, interfețele utilizatorului, funcționalitățile promoționale și disponibilitatea conținutului Tarkovskiana.

4.5. Sunteți de acord să nu arhivați, să nu reproduceți, să nu distribuiți, să nu modificați, să nu afișați, să nu prezentați, să nu publicați, să nu licențiați, să nu creați opere derivate, să nu oferiți spre vânzare sau să nu folosiți conținutul și informațiile conținute sau obținute de la sau prin serviciul Tarkovskiana. Sunteți de asemenea de acord: să nu evitați, să nu înlăturați, să nu modificați, să nu dezactivați, să nu degradați sau să împiedicați oricare dintre protecțiile conținutului serviciului Tarkovskiana; să nu decompilați, să nu reconstituiți sau să dezasamblați vreo informație; să nu introduceți niciun cod sau produs și să nu manipulați în niciun fel conținutul serviciului Tarkovskiana; să nu utilizați nicio metodă de extragere sau colectare a datelor. Este posibil să vă reziliem sau restricționăm utilizarea serviciului nostru în cazul în care încălcați aceste condiții de utilizare sau dacă sunteți implicat în folosirea ilegală sau frauduloasă a serviciului.

4.6. Calitatea afișării conținutului Tarkovskiana poate varia de la un dispozitiv la altul și poate fi afectată de mai mulți factori precum locația, lățimea benzii disponibile și/sau viteza conexiunii dvs. la internet. Disponibilitatea HD și Ultra HD depinde de serviciul dvs. de internet și de capacitatea dispozitivului dvs. O parte din conținut nu este disponibil în toate formatele, precum HD și Ultra HD. Cu toate acestea, pentru a vă bucura de o calitate video îmbunătățită, recomandăm o viteză mai mare la internet. Pentru a afla detalii despre taxele aplicate serviciilor de internet, contactați furnizorul dvs. În această privință, sunteți responsabili pentru toate taxele de acces la internet.

5. Parole și Acces la cont

Abonatul care a creat cont Tarkovskiana și căruia i se percepe metoda de plată („Titularul contului”) este responsabil pentru orice activitate din contul Tarkovskiana respectiv. Pentru a menține controlul asupra contului și a preveni accesarea acestuia de către altcineva, titularul contului trebuie să mențină sub control dispozitivele compatibile cu Tarkovskiana folosite pentru accesarea serviciului și nu trebuie să divulge nimănui parola sau detaliile metodei de plată aferente contului. Sunteți responsabili pentru actualizarea și acuratețea informațiilor pe care ni le oferiți cu privire la contul dvs. Putem să vă reziliem contul sau să-l suspendăm pentru a vă proteja atât pe dvs., cât și Tarkovskiana, sau pe alți parteneri contra furtului de identitate sau activități frauduloase.

6. Alte aspecte

6.1. Prezentele condiții de utilizare vor fi guvernate de și interpretate în concordanță cu legislația din România și Uniunea Europeană. Prezentele condiții nu vor restricționa drepturile de protecție a consumatorului la care sunteți îndreptățiti conform legilor obligatorii din țara dvs. de domiciliu.

6.2. Tarkovskiana nu acceptă materiale nesolicitate sau idei pentru conținutul Tarkovskiana și nu este responsabilă pentru similaritățile dintre conținutul sau programele sale de pe orice suporturi media și materialele sau ideile transmise către Tarkovskiana.

6.3. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre serviciul nostru și funcționalitățile acestuia sau dacă aveți nevoie de asistență cu privire la contul dvs. accesați secțiunea „Contact”.

6.4. Dacă oricare dintre prevederile prezentelor condiții de utilizare sunt declarate nule, ilegale sau neaplicabile, validitatea, legalitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi rămân pe deplin în vigoare.

6.5. Este posibil ca Tarkovskiana să modifice ocazional prezentele condiții de utilizare. Intrarea în vigoare a modificărilor o facem fără preaviz.

6.6. Vă vom trimite informații legate de contul dvs. (spre exemplu: mesaje de confirmare, notificări, facturi etc.) doar în format electronic pe adresa de e-mail oferită de dvs. la înregistrare.

 

Data ultimei actualizări: 23.02.2023

Bine ai venit!

Conectează-te la contul tău

Creează un cont nou

Completează datele de mai jos pentru a te înregistra

Recuperați parola

Vă rugăm să introduceți numele de utilizator sau adresa de email pentru a vă reseta parola.

error:
Doriți să deblocați acest articol?
Total deblocări : 0
Sunteți sigur că doriți să anulați abonamentul?